Fittkramp.se

POOKAKE

Förklaring:
Som bukkake fast med bajs istället. Man turas om att bajsa på en utvald person, oftast i ansiktet och munnen.

Exempel: Fredrik och hans vänner hade det tråkigt och bestämde sig därför för att börja med lite pookake. Vännerna ställde sig i kö medans Fredrik njöt av bajsat som sakta slank ner i hans hals.

KANTARELL TRICKET

Förklaring: Är en mycket effektiv metod mot våldtäcksmän. om någon tjej/kille skulle hamna i denna situation då man känner att det inte längre finns någon utväg,så är det bättre att ge med sig. det man då gör att man tar denna herres penis i sin svaga hand nere vid roten. sen tar man sin starka hand o dundrar på det hårdaste man kan men öppen hand rakt på ollonet, vilket kommer att resultera med att penis fläker ut sig som en kantarell,

Exempel: va ute o gick igår iparken då en otrevlig gammal herre kom o försökte våldsföra sig på mig, men jag kom undan med hjälp av det beprövade gamla kantarelltricket.......


BEER GOOGLES

Förklaring: Beer Googles Eller Beer Googles Vision. En sorts osynliga glasögon eller en speciell syn man får efter ett par öl som får tjejer att se några nyanser vackrare ut än vad de i själva verket är.

Exempel: Synen var skrämmande när Erik först kom in på klubben. Han började undra om det verkligen var en klubb och inte ett zoo han hade hamnat på men efter att snabbt ha avverkat några 6:or Jägermeister och med beer googles på, blev han mysig och drog genast ut på dansgolvet med 5:ans ribba i brallan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0