hum?

Mor kom precis med en underlig sak
Jag är EXTREMT åksjuk..spyr när jag åker bil, buss, tåg, flygplan, rullstol och whatäva.
Mor åkte till apokteket för att köpa en årsförbrukning av åksjuketabletter som ska med på resan men kom hem med det här :


armband mot åksjuka och illamående vid graviditet
aja nu ska jag inte vara för skeptisk, dessa armband är trots allt mitt sista hopp
1 timme kvar
Fred ut // Emma


Fittkramp.se

POOKAKE

Förklaring:
Som bukkake fast med bajs istället. Man turas om att bajsa på en utvald person, oftast i ansiktet och munnen.

Exempel: Fredrik och hans vänner hade det tråkigt och bestämde sig därför för att börja med lite pookake. Vännerna ställde sig i kö medans Fredrik njöt av bajsat som sakta slank ner i hans hals.

KANTARELL TRICKET

Förklaring: Är en mycket effektiv metod mot våldtäcksmän. om någon tjej/kille skulle hamna i denna situation då man känner att det inte längre finns någon utväg,så är det bättre att ge med sig. det man då gör att man tar denna herres penis i sin svaga hand nere vid roten. sen tar man sin starka hand o dundrar på det hårdaste man kan men öppen hand rakt på ollonet, vilket kommer att resultera med att penis fläker ut sig som en kantarell,

Exempel: va ute o gick igår iparken då en otrevlig gammal herre kom o försökte våldsföra sig på mig, men jag kom undan med hjälp av det beprövade gamla kantarelltricket.......


BEER GOOGLES

Förklaring: Beer Googles Eller Beer Googles Vision. En sorts osynliga glasögon eller en speciell syn man får efter ett par öl som får tjejer att se några nyanser vackrare ut än vad de i själva verket är.

Exempel: Synen var skrämmande när Erik först kom in på klubben. Han började undra om det verkligen var en klubb och inte ett zoo han hade hamnat på men efter att snabbt ha avverkat några 6:or Jägermeister och med beer googles på, blev han mysig och drog genast ut på dansgolvet med 5:ans ribba i brallan.


Heido

God dag
Nu är det mindre än 2 timmar kvar och jag är duschad och färdig packad. Lite ångest har man ändå. Är iaf chillkläder och inget smink denna dag.
Nu ska jag ta farväl av mitt hem.
heido zoetizar, höres om en vecka =)
Fred ut // Emma


6 timmar kvar

God morgon
Nu är det 6 timmar kvar tills jag åker och börjar peppa sönder nu =D sålänge jag inte spyr så kommer livet gå bra..
Ska snart packa dom sista sakerna, usch.

Som sagt så kommer jag inte ha någon möjlighet att skriva här under dom 6 dagarna jag är borta men ska försöka skriva den dagen jag kommer hem (nästa torsdag):).

Känner att jag inte har så mycket att skriva nu så kanske slänger in ett inlägg lite senare. Btw dagens musiktips är "Sigur Rós", ett fruktansvärt bra isländskt band :)

Dessutom är jag glad idag, alldeles glad och lycklig! inte det minsta arg eller bitter (peppar peppar ta i ett trä kommer säkert få världens PMS anfall sen och yx-mörda hela bussen) Och jag känner att livet är så jävla underbart! :D PUSS PÅ LIVET (hippievarning)


Nyvaken snygging....................
Fred ut // Emma


oO


usch grävt fram en jävla massa gammla bilder.. Skolavslutningen i 8an 2007, 14 år gammal.


Emma vs Daniel

God natt
har upptäckt en sak...


Emma Käll i 9an, Daniel malmqvist förra torsdagen... humm
Fred ut // Emma


If I only could be running up that hill

God afton
Imorgon bär det av till Tyskland för att sedan fortsätta till Polen och Tjeckien. Ska bli väldigt skojsi faktiskt, fina vännooor som ska med en en helt ny upplevelse, det är ju fantastiskt. Det enda som inte är så fantastiskt är väl att packa. Packa kan vara det absolut tråkiga och jobbiga som finns. Antingen packar man för mycket eller för lite men väskan är ALLTID för liten. Skulle kunna skriva en bibel om hur tråkigt det är att packa men nu har jag fått det sagt och ska inte prata om det mer, blir bara förbannad. eh.

Till dagen då
Samhällsprov idag som fick förvånansvärt bra, think I nailed it actually oO.. svarade på alla frågor, SMACK.
efter det var det Engelska-Lunch-Kultur & Idehistoria-Kör och slutligen Gemu. Kom hem med ett gott hurmör tills jag kom hem till packningsångesten. La fram en tröja fick ännu mera ångest och åkte ist och handlade en massa bajs tills imorgon, och här gott folk, det är här det börjar gå utför.
Vårdnadshavare B gav mig en peng att handla för. nämare bestämt 300 kr.
Jag och min Käraste Raquel drog bikeman till sylte, plockade på mig allt möjligt, äpplen, juice, candy och fan vet jag. Vi står i kassan, varorna rullar på bandet, 80 kr, 170 kr, 282 kr. jag drar upp min lilla bunt med sedlar och se på sjävla FAN, där står jag med 260 riksdaler. Det saknas alltså 22 kr. Jag skäms och vill dö när dagens förgyllerska, en söt tjej erbjuder sig att betala denna summan som saknas..självklart protesterade jag först men hon insisterade. jag skämdes ännu mer och geväret var än en gång riktat mot mitt anlete. Jag tog emot pengarna, tackade (för att vara exakt gav jag denna främmande människa en kram) och gick med skam upp till öronen ut från affären. Jag skäms aldrig, med idag gjorde jag det. jag är en jävla tattare. FY.
Kom i vilket fall hem till Raquel och J-low andersson kom och gjorde oss sällis. J-Low skulle ut och göra trollhättans gator osäkra så jag och R följde henne till bussen och vad finner vi där, om inte en däckad stackars alkis. Kände sånt jävla vemod och ringde ambulans. Jag och Raquel stod i 45 minuter och väntade på dom svinen. SVIN. inte ens ett tack fick man.
vandrade tillbaka till R och smekte henne i skjärten.
Nu sitter jag här och har påbörjat min packning, det har gått bra. Jag har inte skjutit mig själv, än.
Ska snart sova. orkar inte sova. vill bara äta bajs.

Usch imorgon åker jag. om 18 timmar åker jag. Kommer spy. Kommer vara äcklig. se ut som en griuggla eller ännu värre, en grisfitta som legat i en plastpåse i 3 veckor. Kommer sakna vårdnadshavare B och R. kommer sakna douchebror. Kommer sakna mina vännor. Kommer sakna Anton. Kommer sakna min säng. Kommer sakna min dusch. Kommer sakna att få vara ensam. Kommer sakna att få gå runt naken och pilla mig i skjärten utan att någon bryr sig.
Okej förlåt, för helvete. ska vara borta i 6 dagar. i 6 dagar ska man omges av 56 andra människor. Det blir en utmaning.

Nej nu ska jag dra en ciggilicious, njuta av den sista natten på en vecka av ensamhet och frihet att göra vad fan jag vill. Vi hörs imorgon innan jag åker.

Fred ut // Emma


Gött sleten bild från i sommras, någon bajsade på mig. hihi


men hjälp

God kväll!

Eftermiddagen och kvällen har spenderats med den mytomspunna snytbengt-A och vi kan dra slutsatsen att han är rätt fin ändå =)

För övrigt så har jag däckat med huvudet i soppskålen, Samhällskunskap prov imorgon och har inte ens börjat plugga...eh.. Q nyckel stol 10 av annika..
och på Fredag är det att dra till tyskland, Polen och tjeckien...ska la bli skoj men orkar INTE packa...måste vara bland det värsta som finns ändå. usch. fy. och fan. Och så att man kommer sakna vänner, familj, fin pojke till vän, min SÄNG och en vettig DUSCH!

Känner att livet går väldigt bra just nu. Nästan för bra. Nått hemskt kommer snart hända...känner det på mig oO
Aja ska ta vara på varenda bra dag...Nu blire smeka sängen
Fred ut // Emma


DÖR



HAHAHAHAHAHAHA JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR


JONATHAN ARÉVALO

God kväll
snart kommer min bättre hälft Venusberget och ska spendera natten med mig, mihiwi =D!

I vilket fall som helst, min käre vän Jonathan Arévalo har skapat en "Geektionary" vilket egentligen bara bevisar vilken nörd han är...iaf tänkte ta ett par fantastiska ord ur denna ordlista!

CHOBOKoreanskt ord för ”NOOB”
COINBIRD - En fågel som tycker om barn och mynt. Han hatar barn som har mynt och tar dessa ifrån dem oavsett!
GOSUKoreanskt ord för en person med talang. Används ofta utav Warcraft eller Starcraft spelare
HASUKoranskt ord som betyder medelmåttig. Används ofta utav Warcraft eller Starcraft spelare
HORKAtt stjäla, ofta en ynklig stöld
KTKSBYEOk, thank you, bye! Utnyttjande utav någons kunskap, tackar dom och drar. Sarkastiskt

Här han ni denne fina människas blogg, BESÖK! http://arevaloemilio.wordpress.com/geektionary/

Lyckat?

Hoyt!
Emma Käll  är bra
Emma Käll lyckades läsa 16 sidor innan hon somnade
Emma Käll är nu för trött för att göra nått vettigt och ska ut och ta en cigg
Emma Käll ligger efter med nästan allt i skolan
Emma Käll kommer inte kunna somna ikväll
Fred ut // Emma


läsaläsaläsa

God dag
Kom precis hem från skolan och är på halv dåligt humör, dels för att jag tydligen har Ig varning i engelska B för att jag inte lämnat in timeline, bara så jävla trött på hela skiten!
Sen känner jag att livet inte är min vän idag.. inget känns bra idag.
Nu ska jag äta macka, dricka oboy och börja läsa den jävla boken i engelskan. FML
Fred ut // Emma

PUSS

God kväll
Håller på att skriva klart mitt, Karin och Matildas arbete om Amerikanska revolutionen och när som helst äre sängen...men vi hörs imorgon i guess =)
Fred ut // Emma


Den döda vinkeln

Ge mig en vinterdrog
Ge mig allt du har
Kom nu jag är kroniskt låg
Bara mörkret hörs
I ditt öga var en storm jag såg
Blåsa sommarsnö
I döda vinkeln ser jag allt du gör



MYS

Klippte av min snelugg igår också...så nu äre hel lugg (helllugg? hel-lugg? hellugg?) som gäller + att min cam kan äta en bajs så dålig den är. SMACK


Fittkramp.se

HORÄGG:

Förklaring: Horägg kan användas om en kvinna/tjej som är helt äcklig eller som på annat sätt stör dig. Denna kvinna/tjej som du stör dig på kan mycket väl ha kläckts från ett ägg och eftersom att denna person inte är riktigt som man förväntar sig att en person skall vara kan man tillägga det något missvisande ordet "hora". Alltså horägg.

Exempel: Beata Rask har tagit alla mina kuponger till ICA - vilket horägg!

GRUS I FITTAN:

Förklaring: När en person uppträder irriterat eller ilsket mot sin omgivning utan uppenbar anledning.

Exempel: Patrik hade verkligen fått grus i fittan när han skällde ut Per.


ATTT GÖRA EN BRITNEY

Förklaring: När man rakar av håret på en barbiedocka och stimulerar sig med den i muttan/analen

Exempel: Jenny 14 år,hade hittat sin gammla barbie på vinden och i sin ensamhet gjorde hon en Britney. Hon var nu inte längre oskuld, hon var en kvinna. "she's not a girl, not yet a woman"

DÖD

Emma Käll kan defineras som ett arsle i en brödrost.

Länge sedan jag var såhär jävla trött.
Kollade Kent igår i Göteborg och det var faktiskt rätt awesome. Nått som inte var lika awesome är 3 timmars sömn, geväret åkte som vanligt fram när klockan ringde men ändrade mig i grevens tid och pallra mig till dagens första lektion som var *trummvirvel* IDROTT! som jag längtat -.-'
Idrotten följdes av en flitig matte lektion - Lunch - Ensemble - träffpunkt europa och sist och allra värst, RETORIK. hjälp.
Nu sitter jag här hemma med 2 fina ostmackor och ett stort glas Oboy och tänkte börja plugga lite Amerikanska revolutionen, you go!
Vi får helt enkelt höras senare eller nått..
Fred ut // Emma


Hilarious



DOG


Fittkramp.se

PORRFILMSPISSA

Förklaring:
När en man ståendes på en toalett eller företrädesevis på en pissoar, låter en saftig snorlobba falla ner på penisen. Denna gnider man in penisen med samtidigt som man låter urinen strila ned i rännan.

Exempel: Christian gick in på herr toaletten mitt under brinnande hockeymatch, ballen var redan halvhård efter ett AIK mål. Upphetsad av detta under sin supporterdebut kunde inte Christian låta bli att i ren upphetsning porrfilmspissa en stund.


SLOGGI

Förklaring:
När en man trycker in sin penis så långt det går, dvs. att den faller in i pung området. då ser det ut som om han har ingen penis men 3 pungar varav en större än de andra.

Exempel: Oscar roade sina kompisar i lappland med att kasta fram sloggi alltid då man bad se den.


FITTPISKA

Förklaring:
Beskriver alla de handlingar en tjej utför när hon förvandlar sin pojkvän till en toffel.

Exempel: Lina fittpiskade Simon ordentligt när hon tvingade honom att fara hem till henne mitt under filmkvällen med killgänget.

Karin Karin Karin



NAILED IT!


Gårdagens penningpungspark









1. Jacka från Gina Tricot 399 pix
2. Underkläder från Gina Tricot rea 19 pix/st
3. Mascara från Kicks Special erbjudande 20 % på alla mascaror 87 Pix
4. Vans Från Caliroots rea 415 Pix


I Got Soul But I'm Not A Soldier

God morgon!

Hann änna inte skriva igår!
Skolan blev ju inställd så drog en fet sovare till kl 11 sedan drog jag till stan och blev redigt sparkad på min penningpung...
På kvällen Käkade Jag, Venusberget, Tjorven och MinZor på Emma's! Svin mysig kväll =)

Idag så har jag inlett dagen till ära med att städa till förbannelse och dunka The killers på högst volym för ikväll kommer käre snytbengt-A =)
Aja höres senare



Fråga mig inte vad som hänt inatt med mitt hår

Fred ut // Emma


Framåt Mars

God Kväll.
Framåt Mars, vilket otroligt töntigt namn på en vårkonsert...Dock var väl innehållet bättre. Fina ettor som inte var rädda för nått, Eloge till er!

Detta började som en alldeles förträfflig dag, vaknade med det bästa humöret på otroligt länge vilket var tack vare finfina snytbengts besök igår =)
samhällskunskapen gick, engelskan gick, lunchen gick och emma blev flyförbannad. Jag var så trött att jag nästan frågade Jan "porrsurfarn" Faxer om ett nackskott. Förbvandlades till en grisuggla och ville ha en dusch och en säng och aldrig mer visa mig för omvärlden. Kultur och Idèhistorian gick, kören gick, gemun gick och psykbrytet var inte långt borta. Räddningen blev macka med keso och dusch och för att inte glömma min livskompanjon Venusberget!
Återvände Runt 17.00 till platsen där solen aldrig skiner. Just det, SKOLAN. Så hela kvällen har spenderats till att vara på konsert som vi fina estetare arrangerar. Runt halv 9 drog vi till mormor Kristel och nu sitter jag här hemma och kan dra slutsatsen till att jag är lycklig och glad. på riktigt! jag har alldeles förträffliga vänner, en fin familj och världens finaste kisse. DESSUTOM, ingen skola imorgon..så får dra en shopping elr nått. men nu ska jag snart smeka bingman.

Höres imorgon
Fred ut // Emma

Helt okej

God kväll!

Okej de är inte helt okej, det är riktigt BRA.
Jag är glad. Jag har en fin kisse.
och nu ska jag sova med en äckligt flin på läpparna...hohoho

Hörs imorgon bitches
Fred ut // Emma


GÅRDAGENS KLÄDSEL



GÅRDAGENS KLÄDSEL:
byxdress från Monki
Leggings från Åhléns
Kofta från H&M
Scarf från Åhléns
smycken från Lindex, saudiarabien, Åhléns och Kappahl


DAGENS KLÄDSEL



DAGENS KLÄDSEL:
Adidas tröja från Korea
Leggings från Lindex
Linne från Gina tricot
Scarf från Åhléns
Klocka från Zoovillage


Hoyt

God dag kära läsare!

Vaknade kl halv 5 i morse och geväret var allt riktat mot anletet, det ska ni veta.
Första lektionen blev retorik och sedan redovisning om Josef Mengele på Träffpunkt europa...
Till lunch serverades det Fiskbullar i äckel sås...luktade ungefär som bränd röv så det hela resulterade i flingor och mjölk!
På svenskan drog jag och mina anhängare venusberget och karin en redig orgie inne på toaletten och nu sitter jag här hemma..fast slutar 4. busigt. hihi.

Har en redig ångest över någonting, men kan inte riktigt sätta fingret på vad. Det är så mycket man vill ha men inte kan få, så nu ska jag göra en lista :

Dagens vill ha:
1. En FET säck med pengar
2. Sommar
3. Yttligare en FET säck med pengar
4. Spänning i vardagen
5. Cigg

Det var det jag kom nu på nu iaf...
Fred ut // Emma

FML

God dag
Sitter i skolan och bara vill bajsa ner mig här i datastolen.
dagen började bra med ensemble som faktiskt gick bra..detta följdes av IG på det senaste engelska provet och nu är det novellskrivning i svenska.
Detta är nog faktiskt inte min dag...Ser ut som en friterad apa och vill ha en dusch.

BÄSTA bloggen : http://capalang.blogspot.com/2007/01/prom-day-bad-dress.html



Dagens Outfit


Douchebag

43 LÄSARE HITTILLS!

Hej... Emma Käll ska nu sova och vi hörs nog imorgon....

DU är en douchebag som tycker så jävla synd om dig själv.TÖNTTÖNTTÖNTTÖNTTÖNT!
sånna som du borde man skita i ansiktet, BOKSTAVLIGTTALAT
Påle i din feta baja.

Fred ut // Emma =D


Tourette's guy



NU snackar vi big time!

Fred ut // Emma


SÖTIZZZAR

Herre min värpare 37 besökare, bara ikväll!
Ja, 37 är ju förvisso inte rekordet (det ligger faktiskt på 68) men att så många fina människor ens kan vara lite intresserade av mitt liv nu när jag varit en judas och inte uppdaterat på en evighet, trodde jag aldrig. Ni är söta och fina och emma är glad.
Tack för alla fina människor här i världen!
(Hjälp, vad hände med Emma-som-hatar-allt-och-alla?)
En sak är helt säker, Det vankas hippievarning.



Fred ut // Emma


Raquel Issa



Jag är bäst när jag bajsar // Raquel Issa


Fittkramp.se

KISSKORV:

Förklaring:
En sällsynt form av bajskorv. Vissa hävdar att den inte finns.

Exempel: Kisskorvar ser man inte varje dag.



STUMPSKAKARE:

Förklaring: Minisnopp så liten att den bara medger att vibrationsskakas till extas.Vid runkförsök tappar man greppet.

Exempel: Kent-Roger Stumpskakade så att han vibrerade hela han.Då han försökte runka senast tappade han snoppen och hittade den inte på flera veckor.Så liten var den.

 

BASTUKORV:

Förklaring:
Att helt enkelt skita på ett bastuaggregat och låta avföringen kokas/stekas.

Exempel: Det var inte Thomas som luktade illa utan det var bastukorven som låg och pyrde. Man insåg att Thomas inte luktade bränt skit trots att han var neger.


Penningpungspark (?)



Har Länge behövt ett par skor och funderar starkt på om detta inte får lov att bli dagens penningpungspark...


Walk With Me In Hell

God Kväll!
Det var ett tag sedan sist, har helt enkelt inte pallat/orkar/velat eller what so ever haft ens lite lust med att skriva BLÅÅGG, men nu är jag tillbaka och förhoppningsvis här för att stanna, BOOYA!

Ehm ja, eftersom att ni är mina trogna läsare som bara bryr sig AS mycket om mitt liv så ska ni veta att den sista tiden har jag varit i skolan och bara chillat sönder. Visste att ni ville veta. as.
Nej men vad är spännande att veta...I torsdags vart Jag, Melissimon, Ibbe, Anton och Tiger på Lamb of god, Job for a cowboy, August burns red och Between the buried and me och det var absolut öronklimax, skojar inte.
Pillade mig i skjärten hela fredagen, no jokes.
I lördags vart de 18års fest för Lisa och Robin vilken var dyng från min sida.
Och slutligen igår vaknade jag upp med en obarmhärtig bakfylla men blev betydligt bättre när kissekatten kom på fin besök =)!

Det var allt, för nu iaf.
Fred ut // Emma Käll

Skolhelvete

Tjena!
Första skoldagen på ett tag nu. började helt okej med Retorik men sedan gick det bara utför...Träffpunkt europa = inställd, håltimme, lunch = Överkokt pasta i rödlera, Svenska...., Håltimme IGEN, samhällskunskap. Har varit eller snarare ÄR trött och grinig så idag orkar jag inte blååågga eller ens leva så ingen dagens klädsel idag, inget liv, bara plugg. dra åt fan så hörs vi senare eller imorgon.

Fred ut // Emma

TV

Tjena!
Ikväll blire Desperate Housewifes och Cougar Town på tv!




Fred ut // Emma


DAGENS KLÄDSEL



DAGENS KLÄDSEL:
Svart linne från Gina tricot
Svarta tights från Åhléns
Kjol från Åhlens
Skor från din sko
Grå munktröja från H&M
Skinnväst från Kappahl
Väska från Kappahl
Scarf från Åhléns
Smycken från Lindex, Åhléns, kappahl och Gina tricot


Fresh Start

Tjenis penis!
Idag har Emma Käll varit på äventyr, de ska gudarna veta! runt omkrig i hela trollhättan har jag fart och flängt med buss efter buss...aa okej.
Ne men har länge funderat på att verkligen bli nyttig och komma i form nu till sommaren, under sommar halvåret är jag ändå ganska skaplig men när vintern kommer.. helvete då är det både 3 och 4 kg upp de vill jag lova så nu idag börjar jag om! Därför har jag varit en riktig duchebag och införskaffat mig ingenting mindre än :


Ett 25-pack Naturdiet!

Nej nu ska jag ut och vandra med Hunden, höres senare
Fred ut // Emma

                                            


Anorexia

Hittade en viktblogg
17 år och 43 kg och anser sig själv vara överviktig
Jag tycker det är sorligt och blir upprörd
Vilket jävla samhälle vi lever i va..

http://sizedoublezero.blogspot.com/
Här är hennes blogg



Fred ut // Emma


Future boyfriends

Tjena!
Glodde precis Spider-man 3 och det slog mig: James Franco, James Franco din SNYGGING!
Helt sjukt, så nu slänger jag upp bilder på 2 av mina future boyfriends:


James Franco


Hayden Christensen

Fred ut // Emma


Godis


GE MIG VAD SOM HELST BARA DET ÄR SÖTT OCH ONYTTIGT!!!!!!!!!!


Förlåt, det här med godis är lurigt! jag är så sugen på nått sött att det står härliga till och vet ni vad det bästa av allt är? INGET sött hemma, inte ens frukt...Det får bli Te.
Och skolan är inställd imorgon, nu ska jag gråta lite och ta en riktigt funderare på om jag ska springa till Sylte naken och råna dom asen på godis...

Fred ut // Emma


Kycklingfilé-macka med grönsaker

Var en fin dotter/syster idag och gjorde krubb!


1.Skivade en kycklingfilé på 200g i ca 1 cm tjocka skivor och marinerade dom sen med 2 hackade vitlökar, grillolja, chilipulver och grillkrydda.


2. Stekte Kycklingen


3. Bröd


4. Skar upp isbergssallad, tomat och rödlök och la på


5. la på kycklingen och smack!

Fred ut // Emma


DAGENS KLÄDSEL



Dagens Klädsel:
Sketet Gammalt nattlinne från 1800-talet
Gammelrosa försmå långkallingar från Korea
Grå Svart rutig kofta från MQ
+
För att få den riktigt chica och fräscha looken, Tvätta inte håret på 2 dagar och våga vägra bh!


PLUGG

Tja!
Driver någon eller va fan är det frågan om? MER snö? Det kommer ju aldrig ta slut...
Vaknade runt halv 1 och drog i mig en go frulle framför tvn...x-effect...dåligt program...
Såg ju som sagt UPP igår och den var SÅ bra :D helt lycklig.
Nu till nått glädjedödande, Plugg. För på torsdag har jag inte mindre än 3 prov, engelska, kultur och idehistoria och GEMU.
Hörs senare bjaatchess
Fred ut // Emma

RSS 2.0