I DON'T FEEL LIKE DANCIN' (8)

God kvääääääääääääääääll

Vilken bra dag, nästan!

Hatade livet fram till....15 minuter sen
nu dansar jag... DANSA SA JAG! WEI NU SKA JAG ÄLSKA LIVET OCH DANSA PÅ BORDET, TAKET OCH I TOALETTEN
CIAO!

Fittkramp.se

FISJUCK

Förklaring:
Du blir sur på din polare när han fiser och för att straffa honom juckar du på honom bakifrån.

Exempel: Bert släppte sej men det skulle han inte gjort eftersom Ragnar kände för ett fisjuck.

STÖDHJULSRUNK

Förklaring: Vid kraftig stående tuppskakning kan behov av stödhjul visa sig finnas,för att minimera skadeverkningarna

Exempel: Svempa fick remiss till Wankologen ,som skrev ut en lämplig stödhjulsanordning ,efter hon sett hur blåslagen han blivit, efter förra gången han försökte skaka sig till extas."Det är mysigt med stödhjulsrunk" ,sa Svempa efter provkörningen tillsammans med syster Ella

.

Varje fröjd i livet får betalas med dubbla värdet sorg

choklad

God morgon

idag är jag dålig, vaknade halv 7 och har nu insett att min tidsuppfattning/bedömning är bajs. Är klar nu och det är mer än en timme tills jag ska åka till skolan..yey...

Upptäckte även en sak nu på morgonen som faktiskt gör mig riktigt ledsen...Fast hittade lite choklad som jag lyckats tröstäta. varför går inte bara livet som jag vill ibland?! Aja jag är klar med allt det här, ska fan inte lägga en sekund mer av mitt liv på sådan här bajs som inte leder någonstans. Jag förtjänar bättre än så.

Ne nu ska jag se om det finns lite plats för en morgoncigg och frulle..sen blire skolan och nationella i engelska som jag helt hade glömt bort...mmmm älska livet.
'
Köss // Emma

sowannadoher


SO I FELT LIKE THE BIGGEST ASSHOLE

My cock is much bigger than yours
My cock can walk right through the door

Okej hallå dy

CHILL dag.
sov knepigt och var så jävla sur och hatade mitt liv i morse så jag sket på i och över filminspelningen jag sov vidare till kl 12, mehehe.

Har spenderat hela dagen till att glo animal planet, djur är fan så mycket bättre än människor. Jag vill vara en apa!
På tal om apor, fast aa fast nee....skulle äta nudlar för en stund sedan. Jag krigade framför spisen med kastrullfan i högsta hugg och när det var klart var jag utsvullten (såg ut som ett afrikabarn, fast aa fast nee). Jag sätter mig vid bordet, allt är perfekt! Tidningen ligger där den ska, besticken där som ska, tar upp kinapinnarna, ska börja..VA I HELVETE? DET LIGGER EN FLUGJÄVEL MITT I SOPPFAN!
Jag slängde skiten, gick ut, hetsrunkade lite och drog en cigg....Nu känner jag mig bra igen. höhöhö

Imorgon får jag reda på om jag fått sommarjobb på komunen och jag svär vid spanska-marias feta arsle att om jag inte får sommarjobb så kommer jag korsfästa, yxmörda och spanka allt i min närhet...

Nu ska jag älska livet
Köss // Emma

Dagens klädsel

Kände mig otroligt sexig när jag cruisade runt i min nya klänning


difficult not to feel a little bit disappointed

Hoyt

Dagen har varut den mest chilla på länge, inställd ensemble, engelska där inte mycket blev gjort, kolla film på svenskan och sen sceniska på saga.

Hann med en lite shopping med melissa och fann en mysig stickad tröja inne på myrorna. Sedan blev det fika och yttligare lite shopping (Underkläder) med victor.

Min pojk kom på besök och stannade här mestadels av kvällen.

Imorgon är det att dra upp till Åmål med klassen för att spela statist i den kommande cornelis vreeswijk filmen, awesome.

Nu orkar jag inte med mitt liv längre, sämsta humöret någonsin dessa 2 dagar. Så kul att jag kan hoppa upp, klappa mig i arslet och vattna mina fålar fem.

Känner mig besviken men vet inte på vad
blöh God natt

För helvete

Btw var inne på dressman idag för att kolla in hästerean och se om dom hade några fins skjortor som jag kunde ta med mig hem men ack.

IAF hawaiiskjortor, ÖVERALLT. Ville bajsa ner mig, rulla och sedan be någon köra över mig med en traktor. dödsångest, dödsångest, DÖDSÅNGEST. Ser jag någon klädd i en sådan kommer jag döda dig, ninjastyle!!!!!
okej förlåt nu måste jag fan gå, blir ju förbannad =D


Lovemenewpinkshirt

Hallå dy

Har varit om den bästa helgen någonsin typ:

Fredag: Partey

Lördag: förfest hos touttsie, häste hos touttsie, häste på Quality, Nattsällskap av min fina Anton

Söndag: Fortfarande Häste, Match mot TFK som vi vann (?!) helt underbart! (Mindre underbart idag med värsta  skrapsåren och träningvärken i fotbollshistoria. Men JA jag klagar, hej då)
Sedan smekte jag mig själv i skjärten resten av kvällen.

Måndag: Shopping (En rosa skjorta som jag är K-Ä-R i och ett gammelt sletet halsband från myrorna =D) och mat med touttsie.
Fin dag. fin helg. fint liv. helt enkelt. måste dock sluta säga häste. häste.

Köss // Emma



WhereSoulMeetsBody



I do believe it’s true
That there are roads left in both of our shoes
But if the silence takes you
Then I hope it takes me too
So brown eyes I hold you near
Cause you’re the only song I want to hear
A melody softly soaring through my atmosphere


Fittkramp.se

ANALYS

Förklaring: när man lyser i analen

Exempel: torbjörn ville se hur stort dennis rövhål hade blivit, efter en kväll med stor negerkuk. Men det va mörkt, så han tog en ficklampa. Då utbrast torbjörn "JA! analys"

BÄRS:

Förklaring: Att dra en bärs. är schemalagt, innebär att man utför följande saker i rätt ordning. Bajsa-Äta-Runka-Sova.

Exempel: - Jag ska hem och dra en bärs. Vi hörs imorgon!

BRUNKCH

Förklaring: En akt av högsta tänkbara manlig tillfredsställelse. Bajsa, Runka, Luncha. Tillsammans... Brunkcha.

Exempel: Efter en hård natt av Mongohetsning väcks Styrbjörn och Larsåke vid tolvsnåret av pikanta känslan; akut frukost, lunch och bajsbegär SAMTIDIGT. Dom sneglar på varandra och ler. Knappt har dom hunnit få på vuxenblöjorna innan dom stolt börjar atackrunka och sleva i sig keso för fulla muggar.

Hangover? yeee

God morgon

Kvällen igår slutade väl inte riktigt som jag trodde...Kom klädd i typ morgonrock till Patchan och inte duschat på 7 veckor (myt, duschade innan jag åkte...) laser hann anlända när Touttsie och Lizzy-krull även kom och innan jag visste nått annat befann jag mig på fest. Blev Häste men hade förbannat trevligt =) Hade dock inte räknat med dagens bakfylla.

Ikväll är det parteey igen i vänersborg på quality hotell och det ska bli naiz. Nu ska jag duschade, välja lite kläder och sen åka runt 2 till touttsie och börja preparta, HÄSTE ikväll!

Köss // Emma

Patchan

Hallå dy

Snart ska jag dra mig till stan, köpa götter och sedan dra till patchan almighty och förhoppningsvis kommer judas-raquel :)




Dagens Klädsel:
Svart baslinne från Gina
Lamb of god live-tshirt från göteborg
Leggings från Åhléns
smycken från prag och thailand

Harmonisk Cm-skala

God dag !

Kom pecis hem från en relativt kort skoldag, 1 timme matte som gick förvånande fort (Börjar ärligt talat tycka att matte är kul...) och sen 40 minuter Gitarr med Herr Vikarie.

Nu ska jag äta och sen öva röven på att improvisera solo på den harmoniska cm-skalan.

Köss // Emma

Dödsångest

  +  


=




Helt vanliga FINA leggings + en sax = SKITFULA Cykelshorts
Detta ger mig ärligt talat DÖDSÅNGEST. Det kan fan vara bland det jävligaste jag sett. Mode eller inte, JAG kommer ALDRIG ta på mig sånna. Hellre skjuter jag mig själv.

Best of you

God kväll finisar

Vilken bra dag detta har varit, helt på riktigt.
Okej började väl inte jätte bra, samhällsprovet gick åt skogen =D sen var det engelska och timeline skulle redovisas (eller ja, skulle redovisats i höstas någon gång. bättre sent än aldrig!) och det gick väl såååådär. Äckelmat till lunch (lunch!? Mer som friterat bajs som mosats och sedan blandats med sketna grönsaker som dom oldat ute i rabatterna på måg) så för min del blev det flingisar.
Kultur och idéhistorian blev en chock, positiv dock. Fina människor i klassen. dom körde. stenhårt. bokstavligt talat.
Kören gick åt bajskissbajs då min hals är fuuucked. blöh.
Gemu ska vi inte prata om.

Kom hem och tillbringade iaf en timme med bror liten till att uppfinna helt nya sätt att äta flingisar på, KUL!
Sen vare dusch och ner fort som fan till staden där jag mötte upp min finis (1 månad igår btw! =D) som utan min vetskap hade bokat bord på Butlérs och helt enkelt bjöd mig på middag (Now I aint sayin she a gold digger but she aint messin wit no broke niggaz....) Fin är han. Väldigt fin :) hihi

Imorgon kommer livet äga mer eller mindre, Matte, gitarr och sen hem SMACK.
Nu ska jag nog på date med kudden och drömma lite om Raquel Issa som är saknad, svär bästa bror from mig!



Chilla sönder i pyjamas är nya flugan
Fred ut // Emma

Fittkramp.se

SNIGELSYNDROM

Förklaring: Sveriges vanligaste folksjukdom, då pungen av värmen i byxorna börjar småsvettas, och likt en snigel klibbar sig fast mot bajsbryggan, Snigelsyndrom infaller oftast och alltid vid sittande ställning och kan motverkas i form av regelbunden luftning eller amputering av pung.

Exempel: När 10 minuter av det så viktiga provet hade gått insåg Sten-sture att han började få snigelsyndrom, han stod nu inför 2 val, antingen före ner handen kasta runt den lite så att luft kom in och motverkade snigeln, eller att helt enkelt skita i provet och gå hem.


SVAMPNACKE

Förklaring: När fiskanalen nedåt är stängd och fisen färdas upp genom skinkorna,vidare upp som en Quasimodo puckel i tröjan,för att slutligen komma ut som ett svampformat moln runt nacken.

Exempel: Kolla svampnacken där borta ,bäst vi tar en omväg


KOPRPLITSKALLE

Förklaring: Kopro - avföring. Koprolit - förstenad avföring Koprolitskalle - person som är så korkad att han av sin läkare fått diagnosen "koprolitskalle". Person med förstenat bajs i huvudet, med andra ord.

Exempel: Gösta var en koprolitskalle av enorma proportioner, det var därför han behövde stödhjul till sin rullstol.

men NEJJJJJJJJJJJJJ

God kväll
vilken jävla skit dag

är sur
är grinig
hatar fotboll
hatar skolan
hatar dig
hatar mig
hatar alla
men hatar nog DIG mest av alla
Idag är jag gamla nostalgi-emma
Idag hatar jag folk

Just nu vill jag ha
Sommarlov
Min fina pojke
Pengar
Mina kära vänner
allt annat, go fuck yourself

Nu ska jag äta mitt äpple och skjuta mig själv
God natt

;PpppPpPpP

TJENA!

Vaknade halv 7 och drog en dusch och cyklade runt 8 som en galning till skolan för att ha idrottsprov som kan ta sig i röva. Sedan var matten och ensemblen inställd...tråkigt faktiskt med tanke på att jag över en helg har blivit mattegeni (!) =D...
sen var det 20 min Träffpunkt europa och retorik som jag trodde jag skulle bli korsfäst på, undkom dock.
Sedan blev det vidare hem för att PLUGGA. Gick som vanligt käpprätt åt helvete, läste 10 sidor i en bok och somnade. That's the spirit girl ._.'
vaknade iaf för en stund sen och har hittills åstdakommit att söka lite sommarjobb men mycket mer än det blir det ikke. kanske ta ut hunden. hoho

Den nya facebook-flugan nu mer är ju dessa grupper ";PppPppPPPpp" och jag tycker det är fruktansvärt roligt, Så roligt att jag sitter i detta nu och nästan pissar ner mig.
Här kommer några favoriter:

*Iron Maiden ringer: "RUN TO THE HILLS!!!", så är man handikappad ;PpPPpPP
*Farsan ringer: "var är du?" "hemma", så är man i en vulkan ;PpPpppP
*Man busringer till någon: "vem är det?" "ingen" så är man nån ;PPppPPPpp

Håller dock på att gå över styr totalt, men det är sån jag är. Så det passar ju fint.

Nu går jag
Fred ut // Emma


men HJÄLP

Okej.
Jag och min käre Anton gjorde mat igår kväll.
En av hans uppgifter var att fixa potatisar.
När jag kommer dit är potatisarna röda och färgar av sig, jag tycker det verkar skumt men säger inget.
Vi stoppar dom i ugnen tsm med vanliga vita potatisar och det går en halv timme.
Vi ska äta och jag smakar på en vit potatis, MUMS.
Jag smakar på en röd potatis, LURIGT.
Nu smsar han och det har framkommit att det i själva verket var rödbetor vi hade tillagat.
Jag har en fin pojkvän :)....


?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

JA...eller nej...eller JA...eller nej...eller JA.....eller?

God kväll !

Kom hem från träningen för ett tag sedan vilket gick förvånansvärt bra! Match någon gång nästa helg (skjut mig)....Dessutom så fick vi våra matchställ idag, utsökta. verkligen.

Nu kom jag till ett extremt svårt avgörande, vi snackar värre än att välja pensionsfonder, värre än att välja gymnasieprogram, värre än att göra nått annat skitviktigt val i livet. Jo den stora frågan är......ska jag orka cykla till syltecenter eller inte? Träningen har tagit mer eller mindre död på mig, så död att jag inte ens orkar plugga (fast jo det gör jag egentligen, fast nej det gör jag ju faktiskt inte)

MEN jag tror min plan för kvällen ser ut lite som såhär:
1. Cykla altenativt gå en promenad med hunden till sylte och köpa götter eller dylikt
2. Dö på vägen till sylte, blir begravd och sedan uppstå igen
3. Bänka mig framför Tv:en med diverse godsaker och vänta på dagens stora händelse: James Bond, die another day på 3an (?) 21.30...hihi
4. Stenslockna i soffan

Efter många om och men så har jag bestämt mig. jag SKA till sylte nu. NU GÅR JAG INNAN JAG ÅNGRAR MIG!!!

Fred ut // Emma

DOUCHEBAG

Fick en fin kommentar i mitt senaste (?) inlägg av "Markus B" ^^
Så här ligger det till:
1. Jag har inte bett någon att läsa min blogg, så om den nu är så jävla dålig va fan gör du här?
2. Jag bloggar för att jag tycker det är kul, så låt mig
3. Alla kommenterar inte och visst folk kanske tycker min blogg är BAJS men med tanke på att min statistik är relativt hög så betyder inte det att ALLA tycker som du
5. och till sist: Bajspackar-Markus, tror du jag tänker sluta för att DU säger åt mig? Jag tycker att du är en jävla tönt som kan ta dig i röven :) hihi

SÅ!
God dag :)
Kom precis hem från min käre vapendragare, igår blev det myspys med föregående nämnda, det var...ehm mys (?) =D.
Nu ska jag snart dra i mig nått att äta och sen blire fotbollsträning och ikväll langar jag pluggkväll med mig själv.................

aja later
Fred ut // Emma

Uppdatering

Jag är sämst
hinner inte städa
skjut mig


bajssjab

Hoyt bitches
kom hem från skolan för en stund sedan och har nu spenderat en halv timme till att trycka i mig en massa god mat..mehehe..

Förresten så är jag dålig.
Fruktansvärt dålig sak 1: Städade så sent som i helgen och det har gått humm...5 dagar sedan det var lördag och mitt rum är en KATASTROF. Dödsångesten har tagit över. Jag vill hälla en tub med hårborttagningskräm på mitt huvud och klena in tills varenda hårstrå har smekt någon i röva. Nej men seriöst, jag måste städa.
Fruktansvärt dålig sak 2: Jag borde verkligen plugga. Har ett arbete om svarta hål i naturkunskapen, hemprov(?!) i matte tills måndag, göra en timeline på en engelska bok, läsa yttligare en engelska bok, skriva en novell, göra bared not stopped + extra uppgift i engelskan, summary of rum among the ruins i engelskan, gitarrläxa, sångläxa, samhällskunskaps läxförhör i samhällskunskap på torsdag, göra ett argumenterande tal i retoriken, prov i idrott på måndag.....mm. Med andra ord sitter jag med arslet i brödrosten.
Fruktansvärt dålig sak 3: Igår skolkade jag från skolan...även fast jag har en finfin csn-varning i bagaget så sket jag bara i det, låg hemma och kollade på sweeney todd och drog sedan en liten shopping...Kom hem med 2 tröjor, en kjol, 1 par leggings och 2 fina prylar från apoteket....jag MÅSTE sluta köpa saker.

På nått sätt är jag ändå lycklig och glad. Kanske t.om älskar mitt liv lite grann........okej de va myt.
Jag får helt enkelt sluta vara ett lazyass för snart har varken gud, mor eller far nått förbarmande över mig. Korsfästning dirr i vardagsrummet. men hjälp.
OKEJ på riktigt ska hinna städa innan jag och vapendragarN själv ska dra storshoppingen på pökmeh eller vart fan vi hamnar. Laterrrrrrrr
Fred ut // Emma


Fittkramp.se

BAJSGIPS

Förklaring:
Används som byggnadsmaterial i vissa u-länder, såsom Finland, Mali och övriga afrika. Man bajsar i handen och blandar det med en näve grus, och får då en hård och illaluktande konsistens. på så sätt kan man forma väggar, pelare, och andra verk.

Exempel: Algot från Tanzania skulle bygga ut ett extra rum i anslutning till vardagsrummet. Han försökte bajsa i handen men det kom bara en fis, så han tog frugans bajs och började med takstommen först, dummern.

LÄGGA EN MJ

Förklaring:
Kör upp en kondom i röven. Sätt dig på en plats där du känner dig trygg. Skit. Då får du ut en strypt neger med plast runt. För ökad effekt så gör det framför barn.

Exempel: Marre gick till affären och köpte ett stort paket kondomer för ikväll så visste han att han skulle bli sugen på att lägga en MJ eftersom brorsonen Jerry skulle komma över.

FRILANDSMONGO

Förklaring:
Ett icke registrerat mongo.

Exempel: Sebastian gick alltid runt med bar överkropp, det jävla frilansmongot.



Amen tjena

HEEEEEEEJ!
Jag har varit en lat själ det senaste, men det har ju varit lov och då ska man inte sitta helt nerbajsad i datastolen.

Nu sitter jag i skolan och har kultur och idéhistoria...hihihi
men håhå jag har inte ens nått kul att skriva om =O
får skriva när jag kommer hem, ville visa att jag lever. peta någon i röven lite....


Fred ut // Emma

BAJS

Ni är dåliga på att kommentera!
 
Fred ut // Emma


v.23's penningspungspark

Btw beställde även ny bikini i förrgår från H&M men kommer inte förän v.23...



Överdel: 129 pix
Underdel: 99 Pix

Prag's penningpungspark







1. Linne från NewYorker i Prag 219 KC
2. Leggings från NewYorker i Prag 269 KC
3. Armband från marknad i Prag 3 st för 100 KC
4. Klocka från NewYorker i Prag 269 KC
5. Handmade halsband från någon snubbe på toget i Prag 100 KC

Berlin's penningpungspark





1.Linne från H&M i Berlin 2,95 Euro
2.Solbrills från H&M i Berlin 6,69 Euro
3.Trosa från H&M i Berlin 3 Euro


Gårdagens penningpungspark




1. Linne från Gina Tricot 129 pix
2. Leggings från Åhléns 199 pix


PÅÅÅÅÅÅÅSK

God dag =)

nu är det påsk och Emma är glad

vaknade runt halv 11 och städade som ett pissluder fram tills kl 12, sedan blev det dusch och ner till staden för att ta en fin promenad med min käre pojk! Fick en fin överraskning, ett påskägg =D! fick inget av mina föräldrar iår, dom tycker väl att jag borde växt ifrån sånt...svin!
Nu kom jag precis hem och har väl börjat planera kvällen lite, Blir antagligen fest :)
Aja nu ska jag äta frukost som jag helt glömt bort att göra idag...



Fred ut // Emma


Passive

I catch a brief reflection
Of what you could and might have been
It's your right and your ability
To become my perfect enemy

Wake up and face me
Don't play dead 'cause maybe
Someday I will walk away and say
You disappoint me
Maybe you're better off this way

dra åt helvete eller nått
 pallar inte


DAGENS KLÄDSEL



DAGENS KLÄDSEL
Blå linneskjorta från H&M
Svart standardlinne från Gina Tricot
Vitt linne från NewYorker i Prag
Grå Leggings från Lindex
Klocka från NewYorker i Prag
Armband från marknad i Prag


bajs

wazup wazuuuuuup
Dagen har spenderats till att packa upp alla kläder och skit som varit nerpackade...= ren och skär dödsångest.
Men nu är jag pepp så in i helvete för jag har fått duscha i min egna dusch, kunnat springa helt naken här hemma utan att någon bryr sig (stackars erik, terapi 10 år nästa) och så kommer ju min käre fjanton snart=)
Jaja nu måste jag dra =)
Fre ut // Emma

HEMMA

God dag kära läsare!
6 dagar sedan jag skrev senast. Har ju som sagt spenderat dessa 6 dagar till att resa runt i tyskland, tjeckien och polen med en kurs jag läser i skolan. har varit en super lyckad vecka!
nu är jag så jävla trött att jag seriöst håller på att dö. ska packa upp, sova, duscha och vänta på att anton ska anlända =) såååååååå får helt enkelt skriva imorgon eller nått yaao.
Fred ut // Emma


FRÄSCH_brud_på_buss_i_20_timmar_i_sträck_92


RSS 2.0